Over ons

 

PC Haarmode is dé trendy kapsalon in de regio Noord-Holland.  Wij zijn een Dames & Heren kapsalon voor jong en oud, dus kinderen zijn bij ons ook van harte welkom. Voor de kinderen is er altijd wel wat lekkers voor na de behandeling. Gezelligheid, een leuk praatje en de klanten tevreden stellen vinden wij belangrijk, maar bovenal dat de kappers goed getraind zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Wij werken met en zonder afspraken. Online een afspraak maken op onze website is mogelijk en het is nog makkelijk ook! Je weet gelijk wanneer je aan de beurt bent. Uiteraard kan je ook altijd even bellen met de salon of even langskomen om te kijken of er nog een plaatsje over is voor je. Iedereen is altijd welkom bij ons voor een behandeling.

Onze locaties en het team

Scroll naar beneden om per locatie het team te zien.

Enkhuizen

Hoi, ik ben Priscilla

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij PC Haarmode in Enkhuizen. Ik werk hier met veel plezier. Waarom ik voor het kappersvak gekozen heb? Het is altijd mijn wens geweest om kapster te worden. Ik heb toen ik klein was alles proberen te knippen wat er maar te knippen viel! Ik heb uiteindelijk een opleiding gevolgd bij Privé Coiffures Vakopleiding in Hoorn. Ik vind het erg belangrijk dat elke klant zich bij ons thuis voelt; het naar de kapper gaan is tenslotte een uitje, een moment van ontspanning. Ik zie jullie graag in onze salon!

Vacature voor een Hairstylist.
Fultime of Parttime

Hoi, ik ben Nataliia

Ik ben sinds 2021 werkzaam bij PC Haarmode bij de filialen in Hoorn en Enkhuizen. Een van de vele mooie dingen aan het vak als kapster is dat ik mijn creativiteit hier in kwijt kan. De mogelijkheden in het knippen zijn bijna eindeloos, en uit elke klant valt weer nieuwe inspiratie te halen. Het geeft mij voldoening wanneer de klant met een mooi kapsel en een grote glimlach de zaak verlaat. Ik hoop u snel in één van onze salons te ontmoeten.

Mijn naam is Amber Kieft

Ik ben geboren op 20-04-1997. Als klein meisje droomde ik er altijd al van om kapster te worden. In 2014 ben ik de kappersopleiding begonnen bij PC coiffures en in 2016 ben ik geslaagd voor mijn kappersopleiding als all round kapster. Vanaf dat moment werk ik in het kappersvak. Het mooie aan mijn vak is dat je mensen blij, verzorgd en mooi de kapsalon uit laat lopen. Ik word echt gelukkig van mijn vak!

Hoi, Ik ben Marieke

Hoi! ik ben Marieke, Ik ben 21 jaar en ben sinds 2020 kapster. Ik ben in 2018 de opleiding tot kapster begonnen hier bij PC Vakopleiding , omdat ik het al van kinds af aan leuk vond om met haar bezig te zijn. Ik vind het erg leuk om mensen te voorzien van een mooi kapsel. Bij PC Vakopleiding heb ik toen de kans gekregen om te mogen werken als hairstylist, om mezelf nog beter te kunnen ontwikkelen. Nu mag ik in het filiaal van PC Haarmode in Enkhuizen aan het werk. Ik zie de baan als kapster niet als werk maar echt als mijn passie.

Hoi, ik ben Alev

35 jaar oud. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon van 9 jaar. Vanaf jongs af aan wilde ik kapster worden. Toen ik op de middelbare school zat, wist ik al snel dat ik de kappersopleiding wilde doen. Na 4 jaar de kappersopleiding te hebben gedaan, kon ik al snel werken bij PC Haarmode. Inmiddels werk ik al 14 jaar voor dit bedrijf en ik doe het nog steeds met veel plezier en passie. Wat ik leuk vind aan dit vak is het contact met klanten en om ze blij maken en dat ze tevreden weggaan. Verder geef ik graag advies aan mijn klanten over hoe ze hun haar goed kunnen onderhouden.

Hoorn

Hoi, ik ben Bram

Ik ben werkzaam bij PC Haarmode Hoorn. Ik was altijd al bezig met de creativiteit in het kappersvak. Pas later heb ik ook besloten om een kappersopleiding te volgen bij Privé Coiffures Vakopleiding in Hoorn. Toen ik klaar was met de opleiding kreeg ik een baan aangeboden in Hoorn, bij PC Haarmode. Hier kan ik mijn creativiteit helemaal toepassen. De meeste klanten weten wie ik ben en hoe gezellig het bij ons in de salon is. Voor degene die mijn nog niet kennen zou ik zeggen; kom snel langs in onze salon in Hoorn. De koffie staat voor je klaar!

Hoi, ik ben Annie

Ik werk alweer 21 jaar bij PC Haarmode in Hoorn. Ik heb op m'n 17e m'n kappers diploma gehaald in Amsterdam en ik heb een paar jaar in Hoorn bij de Don's gewerkt. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en ook 3 kleinkinderen. Verder heb ik al mijn diploma's gehaald bij Privé Coiffures Vakopleiding in Hoorn.

Medemblik

Hoi, ik ben Maaijke

Terug van weg geweest. Toen ik nog klein was kwam de kapster bij ons aan huis en mocht ik haar ook altijd helpen met het haren kammen, wassen en drogen. Als zij bij ons langs kwam om even onze haren te doen vond ik dat echt geweldig. Vanaf dat moment wist ik het zeker ik wil kapster worden! Op dit moment werk ik bij PC Haarmode met heel veel plezier en natuurlijk ook met mijn leuke collega's werken we als een goed team op de werkvloer. Nu ik het kappersvak doe vind ik het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoals nieuwe knip, kleur en stylingtechnieken. Ook sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen te leren. Voor de mensen die in de kapsalon komen vind ik het dan ook leuk om ze adviezen te geven en ze eens een andere kant van zichzelf te laten zien zodat ze nog meer uit hun haar kunnen halen! Ik weet zeker dat het vak mijn passie is en altijd met plezier naar mijn werk ga.

Hoi ik ben zeliha

Ik ben werkzaam op locatie Medemblik. Ik ben nieuw op de lokatie Medemblik.
Ik vindt kappersvak erg leuk. ik hoop uw snel in onze salon te verwelkomen. Wij staan voor uw klaar. Tot snel.

Heemskerk

Hoi, ik ben Mariska

Ik ben een van de mede-eigenaars van PC Haarmode. Ik ben al vanaf mijn 14e jaar bezig in het kappersvak. Dit is echt mijn passie. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en de klanten met een mooi kapsel de deur uit te laten gaan. Voor degene die het niet weten, is mijn vader de oprichter van PC Haarmode, dus was het ook niet heel raar dat ik na mijn kappersopleiding in het familiebedrijf zou gaan werken. Ik ben begonnen in Hoorn en na vele jaren in Hoorn en Purmerend te hebben gewerkt richt ik mij nu voornamelijk op de aansturing van onze salons. Ik ben dus altijd wel in één van onze kapsalons te vinden. Wie weet zie ik je een keer in een van onze kapsalons in Noord-Holland.

Hoi, ik Semanur

Sinds jongs af aan wist ik het al zeker, ik wil kapster worden! Zo heb ik de kappersopleiding gevolgd en werk al 10 jaar met trots en plezier als kapster. Ik heb dit altijd gedaan in Middelburg en sinds kort ben ik verhuisd naar Noord Holland, en zal ik in Heemskerk met passie verder gaan bij PC Haarmode Heemskerk. Ik geniet ervan als klanten stralend met een nieuw kapsel en glimlach weg zie gaan. Zie ik jou binnenkort ook bij ons in de kapsalon?

Hoi, ik ben Kirsty

Als klein meisje was ik al graag aan het tutten met haar en make-up. Graag wilde ik mensen mooi maken en daar deed ik dan ook mijn uiterste best voor bij familie en vrienden. Mijn kapper gaf mij altijd een speciaal gevoel. Ik voelde mij thuis. Lekker je hoofd leeg kunnen maken en relaxen terwijl iemand zich volledig focust op jou en je weer met een stralend gevoel naar huis laat gaan. Dat is toch het fijnste wat er is? Ik wilde dat gevoel graag doorgeven. Vanaf mijn 13e ben ik begonnen als stagiaire en inmiddels al wat jaartjes aan het werk, op de werkvloer. Ik kan zeggen dat ik mijn passie heb gevonden. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwste trends met knip- en kleurtechnieken en de style technieken mogen ook niet ontbreken. Ik geef u graag advies en de nodige tips en tricks. Samen met mijn collega’s van PC Haarmode zien wij u graag verschijnen in onze salon.

Kom in contact

Voor vragen en of opmerkingen kun je bellen naar desbetreffende locatie of via het contactformulier het aan ons doorgeven.

Volg ons op de socials voor meer voordeel