Aanbieding!

Kyone Airbliss haardroger

Oorspronkelijke prijs was: €241,99.Huidige prijs is: €145,00.

Wij zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan ons assortiment aan te kondigen: de Kyone Airbliss Digital Motor Haardroger. Dit is niet zomaar een haardroger; het is een ware revolutie en een must-have voor iedereen

Beschrijving

Waarom de Kyone?
Digital Brushless Motor: De Airbliss is uitgerust met een long-life Digital Brushless Motor die gebruikmaakt van de allernieuwste technologie. Met maar liefst 110.000 RPM biedt deze motor ongeëvenaarde kracht en betrouwbaarheid.
Lichtgewicht en fluisterstil: Weegt slechts 340 gram en is perfect uitgebalanceerd voor maximaal gebruiksgemak. Dankzij de Smart Silent Airflow-technologie droogt het haar tot 30% sneller, terwijl de fluisterstille werking van slechts 80 dB een rustige werkomgeving in je salon garandeert.
Ionen Generator: Met een verbazingwekkende 30.000.000 ionen per kubieke centimeter zorgt de Airbliss voor een zijdezachte, glanzende finish zonder pluizig haar.
Easy Replaceable Filter: Dankzij het Easy Replaceable filter systeem bespaar je tijd en moeite. Het filter is binnen enkele seconden te vervangen. Zodra de warmteknop aan de zijkant groen begint te knipperen, weet je dat het tijd is om het filter te vervangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kyone Airbliss haardroger” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *